Onze sponsor:

Review:

21 oktober 2018 | Niels Laan | Nest, Deurbellen

Nest Hello

Installatie:

Nest heeft 2 verschillende pakketten beschikbaar. De ene is volledig draadloos en de andere sluit je aan op je bestaande draden. Nest adviseert om installatie door een professional te laten doen omdat deze redelijk complex is. Wil je toch zelf aan de slag dan adviseert men de draadloze versie te nemen. 

Belangrijk om te melden is dat je beltrafo en bel geschikt moeten zijn. Zo was bij mij het geval dat zowel de gong als de trafo 12V waren. De nest heeft minimaal 16V (liever 24V) nodig. Bij moest dus de gong en trafo vervangen worden. Deze kosten komen er dus nog bij. Overigens heeft Nest een handige wizard op hun website om te kijken of je huidige situatie geschikt is. Deze kun je hier bekijken.

Ik heb de Hello door een professional laten installeren (wat momenteel gratis is) deze heeft ook gezorgd dat de juist trafo en bel geïnstalleerd is. De installatie komt in het kort er op neer dat je de APP moet downloaden en vervolgens een account aanmaakt. Vervolgens voeg je de Hello als een nieuw product toe. Je krijgt dan stap voor stap uitgelegd hoe je de bel kunt installeren. Het is een kwestie van de draden van de bel aansluiten bij de Hello en vervolgens de ontvanger van de gong aan de gong.

 

Installatie video:

Dit product is te koop voor:


€ 289
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Deurbellen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.