Onze sponsor:

Review:

21 oktober 2018 | Niels Laan | Nest, Deurbellen

Nest Hello

Conclusie:

Met deze slimme deurbel kun je goed je voordeur in de gaten houden. Je mist op deze manier nooit een bezoeker en je kunt de postbode vragen het pakketje ergens anders heen te brengen. Door zijn HDR camera geeft hij scherp en helder beeld. Deze kwaliteit heb ik nog niet eerder zo goed gezien. Met zijn € 279,00 is hij niet heel goedkoop, maar als je het vergelijkt met zijn concurrent zijn deze bijna gelijk geprijsd.

Wat absoluut een discutabel punt is dat je illegaal bezig bent als je deze camera richt op de openbare weg. Of dit in de praktijk problemen gaat geven vind ik wat lastig te beoordelen. Je kunt dit deels omzeilen door geen abonnement te nemen of hem alleen te gebruiken op je eigen terrein. 

Ander punt van aandacht is dat, om de volledige functionaliteit van deze bel te kunnen gebruiken, je vast zit aan een abonnement. Deze varieert van €5 p/mnd tot 20 p/mnd. Je krijgt dan wel gezichtsherkenning, continue videogeschiedenis, close ups, activiteitszones en je kunt een clip en time laps maken.

Dus: zoek je een zeer goede camera om te zien wie er voor de deur staat? Dan is de Nest Hello niet de goedkoopste oplossing maar wel de beste.

Beeld kwaliteit
Gezichtsherkenning
Automatisch beantwoorden
Kijkhoek

Abonnement voor volledige functionaliteit
Niet heel goedkoop

Wij willen Nest (Pride) bedanken voor het beschikbaar stellen van deze camera.

Test uitgevoerd met: Firmware: 4080019

Reactie plaatsen:

Uw reactie kon helaas niet worden verwerkt. Probeer het later nogmaals.
Uw reactie is opgeslagen. Zodra deze is goedgekeurd krijgt u hiervan bericht.

Dit product is te koop voor:


€ 289
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Deurbellen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.