Onze sponsor:

Review:

04 augustus 2018 | Niels Laan | Hank, Watersensoren

HANK Flood sensor - HKZW - FLD01

Installatie via de ZipaTile/ZipaBox:

Om het toevoegen te starten op de ZipaTile log ik in op de controller en ga ik naar de device manager. Hierna klik ik op "add new device" en selecteer ik Z-Wave. De volgende stap is: de voorkant van de sensor los draaien en het lipje verwijderen bij de batterij. Druk vervolgens 3x op de button boven de batterij. Het LEDje zal oranje knipperen om aan te geven dat het toevoegen gelukt is. Zorg dat je de sensor dichtbij de controller houdt.

Hij werd succesvol toegevoegd en ik zie de flood sensor en de temperatuurmeter.

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Rule creator opties:

Voorbeeld rule:

Ik wil graag een notificatie ontvangen als er water wordt gedetecteerd.

Dit product is te koop voor:


€ 33
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Watersensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.