Onze sponsor:

Review:

04 augustus 2018 | Niels Laan | Hank, Watersensoren

HANK Flood sensor - HKZW - FLD01

Installatie via de Vera (Plus/Edge):

Het toevoegen van deze sensor kun je starten door in te loggen op de Vera en naar de devices te gaan. Vervolgens klik ik op "add device" en zoek ik de HANK op. Helaas zie ik hem niet in het lijstje staan, dus probeer ik hem toe te voegen als generic sensor. Om het toevoegen te starten verwijder je de voorkant en verwijder je het lipje bij de batterij en druk je 3x op het toevoegen knopje. Het LEDje zal gaan knipperen (5 sec) om aan te geven dat het toevoegen is gelukt. De sensor werd netjes toegevoegd en alles werkt zoals het hoort. Ik zie de sensor en batterij status.

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Voorbeeld scene:

Indien er water wordt gedetecteerd wil ik een notificatie ontvangen.

Dit product is te koop voor:


€ 33
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Watersensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.