Onze sponsor:

Review:

15 februari 2016 | Niels Laan | Sensative, Raam/deur sensoren

Sensative - Strips

Installatie op de Home Center 2

Sensative heeft er voor gezorgd dat het installeren zeer gemakkelijk gaat. Het is een kwestie van de HC2 in het toevoegen modus te zetten en de 2 magneetjes los te maken aan de achterkant. Hij wordt dan herkend door de controller en toegevoegd.

Mocht dit niet lukken dan is er een handmatige manier van toevoegen. Je moet dan het ronde magneetje even 3x tegen de ronde kant houden. Het lampje zal elke keer oplichten en als het gelukt is zal hij lang oplichten. Op deze manier start je de toevoegen procedure ook.

Het vastplakken van de strip kun je doen door de plastic strip aan de achterkant te verwijderen. Om het oppervlak, waar je hem op gaat plakken, goed vetvrij te maken wordt er een doekje bijgeleverd. De magneet plak je aan de andere kant (op raam/deur) naast de sensor (niet verder dan 10mm). Als de magneet meer dan 30mm verwijderd is van de sensor zal hij de open status doorgeven.

Zorg dat er minimaal 3,5 mm tussen het raam/de deur en de sensor zit. Er worden 2 verschillende magneetje meegeleverd, 1 platte en 1 dikke. Dus mocht je afstand wat groter zijn dan kun je de dikkere gebruiken.

Dashboard:

Parameters:


Notificactie type


Led uit (0) / Aan (01)

Regel:

Indien de deur open is en het is maandag of dinsdag om 19.00 uur
Dan mag tuin lamp (wall Plug) aan

Dit product is te koop voor:


60
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Raam/deur sensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.