Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Preview:
Niels Laan | 10 augustus 2017

Google Home

Micheal: "Kitt, where are you?", KITT: "I'm in your parking space, Michael. Where else would I be?"
Jaren geleden kon Knight Rider zijn auto al aansturen via stemcommando's. Dat lijkt vandaag de dag nog steeds fictie. Maar Google heeft nu de Google Home op de markt gebracht. 


We gaan eens kijken of wij tegen deze slimme speaker ook kunnen schreeuwen. 

Lees verder
Review:
Niels Laan | 31 juli 2017

Fibaro Motion Sensor (Z-Wave Plus)

Deze motion sensor van Fibaro is alweer een tijdje op de markt. We hebben hier al eens een review over gemaakt.

Hij is nu voorzien van de nieuwe Z-Wave Plus chip dus tijd voor een nieuwe review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 18 juli 2017

Youless

Vandaag eens een ander soort product binnen gekregen: de Youless. Dit is een energiemeter om (je raadt het al) je energieverbruik in de gaten te houden.

We gaan de verschillende mogelijkheden bekijken.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 25 juni 2017

Neo Coolcam Door/window sensor

Neo Coolcam is een relatieve nieuwe fabrikant op de domotica markt. Zij komen met steeds meer Z-wave producten op de markt.


Vandaag behandelen we de door/window sensor.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 20 juni 2017

Sensative Multi Sensor - Comfort

Leuk om te zien dat er steeds meer domotica producten op de markt komen en dat bekende fabrikanten hun assortiment uitbreiden. Vandaag is Sensative aan de beurt met hun nieuwe multi sensor.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 13 mei 2017

Fibaro flood sensor - FGFS-101

Zoek je een sensor om waterlekkage te detecteren? Stop dan met zoeken want Fibaro heeft hiervoor een mooie sensor. Lees alles over de mogelijkheden in deze review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 03 mei 2017

Fibaro Door/Window sensor - FGK-102

Al een tijdje op de markt: de Fibaro Door/Window Sensor maar nog steeds een mooie sensor. Met deze sensor kun o.a. registreren of een deur/raam open/dicht gaat. Zeer handig om ongewenste gasten te detecteren.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 13 april 2017

Fibaro Wallplug - Z-Wave Plus

Al een tijdje op de markt, maar nu uitgebracht met de Z-Wave plus protocol. Een van de meest verkochte Z-wave tussen stekkers: De Fibaro Wall Plug. We gaan kijken wat er verbeterd is en of hij net zo goed werkt als de oude versie.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 01 maart 2017

NEO Coolcam - Siren Alarm

NEO Coolcam is een fabrikant die nog niet zolang Z-wave producten maakt. Wij hebben al verschillende producten voorzien van een review. Vandaag is de Siren Alarm aan de beurt.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 08 februari 2017

Fibaro - Swipe

Fibaro is weer bezig met het op de markt zetten van nieuwe producten. Zo heeft men ook de Fibaro Swipe uitgebracht. Dit is een soort fotolijst die bewegingen kan registreren.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 februari 2017

Aeon Labs Smart Bulb

De Aeon Labs Smart Bulb is een LED lamp welke je kunt dimmen en van kleur kunt laten veranderen. Wij hebben hem al een tijd in bezit maar door de slechte ondersteuning door diverse controllers hebben we nog geen goede review kunnen maken.

We gaan kijken of dit na 1 jaar al beter geworden is.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 20 januari 2017

Neo CoolCam Motion Sensor

Neo CoolCam is een nieuwe speler op de domotica markt. Dit bedrijf, gevestigd in China, maken sinds 2002 vooral ip-cameras. Sinds kort maakt men ook andere domotica spullen. Zo is er een Z-Wave lijn geïntroduceerd.

Vandaag maken we een review van de Motion Sensor.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 06 januari 2017

Google Home Mini

Na de review van de Google Home is het tijd voor een review van zijn kleine zusje: de Google Home Mini. We gaan hem nader bekijken en vergelijken met zijn broer.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 03 januari 2017

Power plug - Neo CoolCam

Neo CoolCam is een nieuwe speler op de domotica markt. Dit bedrijf is gevestigd in China en maken sinds 2002 vooral ip-camera's. Sinds kort maken ze ook domotica spullen. Zo heeft men een nieuwe Z-Wave lijn geïntroduceerd. Vandaag maken we een review van de Power Plug.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 06 november 2016

DUNE HD Solo 4K

Vandaag eens een keer wat anders: een media speler en Z-Wave controller in één de: DUNE HD Sole 4k. Dit moet toch een mooie combinatie kunnen zijn. We zullen gaan zien of dit ook daadwerkelijk zo is.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 31 oktober 2016

Zipato Z-Wave Remote (keyfob)

Hij ligt al een tijdje op de plank: de Zipato Z-Wave Remote. Het word dus tijd voor een review voor deze afstandbediening/keyfob.

Lees verder
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.