Onze sponsor:

Review:

29 juli 2020 | Niels Laan | Xiaomi, Slimme lampen

Yeelight MJDP02YL 10W RGB E27 220 - 240V LED Smart Bulb

Installatie via de Yeelight APP:

We gaan hem eerst installeren via de Yeelight APP. Je kunt met deze APP de lamp rechtstreeks bedienen. Je hebt dus geen controller nodig.

De eerst stap is om de YeelightAPP te downloaden en je zelf te registeren.

Installatie schermen:

Lampen toevoegen:

De volgende stap is natuurlijk het toevoegen van de lamp. Dit kun je doen door op het "add device" knopje te drukken en de LED (bulb) te selecteren. Hierna wordt aanbevolen om de lamp even te resetten. Dit kun je doen door 5x de lamp aan en uit te zetten. Hierna maakt je telefoon een rechtstreekse connectie met de lamp omdat deze een hotspot is. Als hij verbonden is dan stuurt hij jouw WiFi gegevens door naar de lamp. Zodat hij hierna gebruik maakt van jouw netwerk. Zorg dat je dichtbij de lamp in de buurt bent.

Instellingen:

Bediening:

Je kunt de natuurlijk de lamp aan en uitzetten, dimmen en de kleur bepalen.

Scene:

Het is wel aardig om deze lamp te gebruiken als wake up light. Dus we maken hier een scene voor. Waarbij we gebruik maken van een template. Vervolgens maken we met de flow een mooie kleurovergang.

Dit product is te koop voor:


€ 16
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.