Onze sponsor:

Review:

29 juli 2020 | Niels Laan | Xiaomi, Slimme lampen

Yeelight MJDP02YL 10W RGB E27 220 - 240V LED Smart Bulb

Installatie via de Homey:

Naast de 2 oplossingen die Yeelight aanbied om de lamp aan te sturen, kun je deze lamp ook toevoegen aan een echte controller. Om dit te testen voegen we hem toe aan de Homey by Athom.

Je kunt het beste als eerst stap de lamp toevoegen aan de Yeelight APP (dus niet de Xiaomi APP). Je moet namelijk zorgen dat de lamp via jouw netwerk te benaderen is. Dit kun je vinden bij de instelling van de lamp. Door de “Developer Mode” of “LAN control” aan te zetten.

Als dit is gelukt start je de Homey APP op en klik op je apparaten en vervolgens op het plusje bovenin. Je zoekt daarna de Yeelight op. Vervolgens selecteer je de juiste lamp en hij zal toegevoegd worden.

Installatie schermen:

Instellingen:

Er valt niet zoveel instellen.

Bedieningen:

Je kunt de lamp aan- en uitzetten, dimmen en de kleuren veranderen.

Dashboard:

Flow opties:

Je krijgt onderstaande opties als je een flow gaat maken.

ALS:

EN:

DAN:

Flow voorbeeld:

Als de Yeelight bulb wordt aangezet dan gaan alle lampen op de begane grond ook aan. Voor de laatste heeft de Homey een zeer handige kaart waarbij je een ruimte kunt aanzetten en bepaalde apparaten.

Dit product is te koop voor:


€ 16
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.