Onze sponsor:

Review:

Xiaomi Smart Wireless Switch

Conclusie:

Met deze button kun je gemakkelijk scene's opstarten. Zo kun je met 1 klik simpel al je lampen aanzetten. Er zijn in totaal 3 mogelijkheden aanwezig om zaken op te starten: 1 keer klikken, 2x klikken, lang ingedrukt houden en lange ingedrukt houden en weer loslaten. 

Hij is fijn te bedienen omdat de bovenkant een hele knop is en er geen randen in zitten waar evt. vuil in kan komen. Het is jammer dat er geen LEDje aan de voorkant zit om te registeren dat er iets is ingedrukt. De batterij gaat opvallend lang mee. Ik lees zelfs berichten dat hij na 2 jaar nog steeds niet leeg is.

Er zijn geen configuratie mogelijkheden bij deze button, dit is op zich geen probleem omdat er vaak toch niet veel te configureren is bij zo'n button. Hij is te koop tussen de €10,- en €15,- en niet te verkrijgen hier in Nederland. Je zult hem uit China moeten laten komen. Iets om wel even in je achterhoofd te houden ivm garantie.

Dus: Zoek je een gemakkelijk manier om scene's op te starten. Dan is de Xiaomi Wireless switch je partner.

Prijs
Batterij gaat zeer lang mee

Bij een aantal controllers moet je de Xiaomi Gateway gebruiken
Niet in Nederland te bestellen
Geen LED voor bevestiging van klik

Reactie plaatsen:

Uw reactie kon helaas niet worden verwerkt. Probeer het later nogmaals.
Uw reactie is opgeslagen. Zodra deze is goedgekeurd krijgt u hiervan bericht.

Dit product is te koop voor:


€ 13
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.