Onze sponsor:

Review:

12 april 2019 | Niels Laan | Tile, Trackers

Tile Pro

Installatie:

Het installeren van de Tile is niet super ingewikkeld. Het is een kwestie van de APP downloaden en daar de Tile toe te voegen door op het knopje te drukken.

Mogelijkheden APP:

Start scherm:


Smart alarm:

Met het smart alarm kan het systeem je laten weten als van huis weggaat en je sleutels bent vergeten. Uiteraard moet je dan ook je telefoon niet vergeten. Om van deze feature gebruik te kunnen maken heb je een abonnement nodig. Later hier meer over.

Locatie geschiedenis

Je kunt je laatste locatie opvragen. Om je hele geschiedenis te zien heb je een abonnement nodig.


Share this:

Via delen krijg je de mogelijkheid om te zorgen dat ook andere gebruikers de Tile in hun APP kunnen gebruiken.


Details:

Bij de details kun je een foto toevoegen en de naam van je Tile veranderen. Dit laatste is vooral handig als je meerdere tiles hebt. Je kunt tevens de beltoon veranderen. Andere handige feature is dat je hem kunt vervangen en kunt overzetten naar iemand anders.


Help:

Er is een uitgebreide help functie beschikbaar.

Een Tile vinden:

Zoals al gezegd kun je eenvoudig je Tile vinden door op de Find knop te klikken in de APP.

Je kunt ook je telefoon vinden door 2x op het knopje van de Tile te klikken.

Als je Tile hebt laten afgaan en je kunt hem nog niet vinden dan is er nog 1 trucje wat je kunt proberen. Je kunt namelijk ook zien hoever de Tile van je af is. Dit kun je door op het ringetje te klikken naast logo.

In de praktijk:

Om goed te testen of deze tracker werkt ben ik een paar keer expres mijn sleutelbos verloren :-) ik heb het zowel binnenshuis als buitenshuis getest. Binnen kon ik mij sleutelbos altijd wel terug vinden omdat het geluid van de tracker behoorlijk hard is. Buitenhuis lukt dit ook door naar de laatste positie te kijken. De beloofde 90 meter is wat lastig te controleren. Maar zelfs als ik ver van mij huis ben, maar wel dat ik hem nog kan zien, kan ik de Tile nog oproepen. Het product doet dus wat er beloofd wordt. 

Dit product is te koop voor:


€ 35
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Trackers
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.