Onze sponsor:

Review:

09 december 2019 | Niels Laan | Robbsmarrt, Inbouwdimmers

Robbsmarrt inbouwdimmer z-wave 3-draads

Installatie via Fibaro Home Center 2:

We hebben deze dimmer nu bij 2 controllers succesvol toegevoegd, dus bij de HC2 van Fibaro moet dit ook wel gaan lukken. Als eerste stap zorg je dat de dimmer wordt aangesloten. Als je alle draden goed hebt aangesloten wacht dan nog even met het terug zetten van de stroom. Het is namelijk gemakkelijk om eerst de controller in de toevoegen stand te zetten.

Dit kun je doen door naar je apparaten te gaan en dan op "add new device" te klikken. Hierna op ADD om het op te starten. Vervolgens voorzie je de dimmer van stroom. De lamp zal 3 seconden lang aan gaan om aan te geven dat het toevoegen succesvol was. Mocht dit niet het geval zijn dan moet je de "action" knop aan de voorkant van de module 3x snel achter elkaar indrukken.

Hij werd bij ons gevonden en ik zie een aan- en uitschakelaar en kan het dimniveau bepalen. Ik zie tevens het huidige verbruik en het totaal verbruik. Helemaal compleet dus.

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:


Dimmer, Aan/Uit, huidig verbruik en totaal verbruik.


Voltage


Ampere

Scene opties:

Voorbeeld scene:

Als voorbeeld wil ik graag dat als er beweging is in de hal en het is nacht dat dan de RobbSmarrt dimmer aan gezet wordt.

Dit product is te koop voor:


€ 50
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Inbouwdimmers