Onze sponsor:

Review:

23 november 2019 | Niels Laan | Robbsmarrt, Inbouwschakelaars

Robbsmarrt inbouwschakelaar Hue Zigbee

Installatie via de ZipaTile:

De volgende controller is de Zipatile van Zipato. De eerste stap is het aansluiten van de draden. Er wordt een schema bijgeleverd dus zorg dat je deze goed volgt. Vergeet uiteraard niet de stroom eraf te halen voordat je aan de slag gaat. Als alles is aangesloten wacht je nog even met het aanzetten van de stroom en het vast schroeven van de wandschakelaar.

Het is namelijk gemakkelijk om eerst het toevoegen te starten. Dit kun je doen door in te loggen op de Zipatile en naar je apparaten te gaan. Klik vervolgens op "add new device" en op Zigbee. Hierna voorzie je de module van stroom en zal hij worden toegevoegd. De lamp zal een paar keer knipperen om aan te geven dat het toevoegen is gelukt.

Mocht dit nou toch niet lukken dan moet je de module eerst resetten, dit kun je doen door het knopje aan de voorkant 5x achter elkaar in te drukken. Vervolgens druk je hierna het knopje nogmaals in maar nu 4x.

Als laatste stap kijk je of alles werkt en schroef je het geheel weer dicht.

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:

Rule creator opties:

Actie:

Sensor:

Voorbeeld rule:

Ik wil op een vast tijdstip dat de lamp aangezet wordt.

Dit product is te koop voor:


50
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Inbouwschakelaars
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.