Onze sponsor:

Review:

23 november 2019 | Niels Laan | Robbsmarrt, Inbouwschakelaars

Robbsmarrt inbouwschakelaar Hue Zigbee

Installatie via de Trust Z1:

Het gemakkelijkst is om deze schakelaar eerst in te bouwen. Er wordt een schema bijgeleverd zodat je de juiste draden op de juiste aansluiting kunt bevestigen. Zorg uiteraard dat de stroom uitgeschakeld is. Wacht nog even met het vast schroeven van de wandschakelaar en het terugzetten van de stroom. 
Je start hierna de Trust APP op en gaat naar de kamer waar je de module wilt toevoegen. Vervolgens druk je op het plusje rechtsboven en selecteer: andere product en hierna Zigbee aan/uit. Het toevoegen zal starten als je op de connect knop hebt gedrukt. Vervolgens voorzie je de module van stroom. Als niks ontploft is zal hij de module vinden en toevoegen volgens de handleiding. 
Helaas gebeurde dit bij mij niet. Om hem toch toegevoegd te krijgen reset ik de module eerst even. Dit kun je doen door 5x het knop aan de voorkant in te drukken. De lamp zal gaan knipperen om aan te geven dat het gelukt is. Druk hierna nogmaals het knopje in maar deze keer 4x.

De lamp zal 2x knipperen om aan te geven dat het toevoegen is gelukt. Ik zie hem nu ook bij mijn apparaten verschijnen en kan hem ook bedienen via de wandschakelaar en via de APP.

Installatie scherm:

Voorbeeld scene:

Als de zon onder gaat wil ik de inbouwschakelaar aanzetten.

Dit product is te koop voor:


50
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Inbouwschakelaars
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.