Onze sponsor:

Review:

23 november 2019 | Niels Laan | Robbsmarrt, Inbouwschakelaars

Robbsmarrt inbouwschakelaar Hue Zigbee

Installatie via de Homey:

Als eerst is het makkelijk om de schakelaar in te bouwen op de juiste plek. Er wordt een schema meegeleverd, dus zorg dat de draden op de juiste plek worden aangesloten. Wacht hierna even met het aanzetten van de stroom en het terug plaatsen van de wandschakelaar.

Het is namelijk gemakkelijk om eerst de APP van de Homey op te starten en naar je apparaten gedeelte te gaan. Je klikt vervolgens op het "plusje" rechtsboven en zoekt de Robbsmarrt inbouwschakelaar op. Als de controller aangeeft dat het toevoegen is gestart dan voorzie je de module van stroom. Volgens de handleiding zou hij dan automatisch gevonden moeten worden. Dit was ook het geval en zie hem verschijnen bij mijn apparaten.

Mocht dit toch niet lukken dan je kun het toevoegen toch voor elkaar krijgen door eerst de module te resetten. Dit kun je doen door het knopje aan de voorkant 5x snel achter elkaar in te drukken. De lamp zal 3x knipperen om aan te geven dat het gelukt is. Vervolgens start ik weer het toevoegen op de Homey en druk ik 4x het knopje op de module in.

Als laatste stap plaats ik de wandschakelaar weer terug.

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Flow opties:

ALS:

EN:

DAN:

Voorbeeld flow:

Als de zon onder gaat wil ik deze inbouwschakelaar aanzetten.

Dit product is te koop voor:


50
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Inbouwschakelaars
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.