Onze sponsor:

Review:

28 maart 2019 | Niels Laan | Qubino, Inbouwdimmers

Qubino Flush Dimmer (ZMNHDD1)

Installatie via de Fibaro Home Center 2:

Het toevoegen van deze dimmer gaat door in te loggen op de HC2 en naar het device gedeelte te gaan. Vervolgens klik je op "add new device" en hierna op add. De toevoegen procedure zal starten. De module zal 5 sec. zichtbaar blijven als hem van stroom te voorziet. Mocht dit niet het geval zijn dan moet je even 3x snel achter elkaar op het blauwe knopje op de achterkant van de module drukken. Hij werd netjes gevonden door de HC2 en zie hem verschijnen op de apparaten. Ik zie een schakelaar (aan/uit) het lichtnivo, het totaal verbruik en het huidige verbruik.

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:

Scene opties:

Scene:

Indien de lamp in de hal aangaat dan moet ook de Qubino Dimmer aan.

Qubino 2de input (l2)

Deze Qubino heeft de mogelijkheid om 2 extra schakelaars aan te sluiten. Helaas is dit geen kwestie van plug 'n play. Je zult eerst de module moeten toevoegen op de normale manier. Hierna moet je parameter 100 op 9 zetten. Hiermee geef je aan dat ipv de standaard bewegingsmelder een binaire schakelaar kan worden aangesloten. Verwijder hierna de module weer uit de HC2 en voeg hem weer opnieuw toe. Nu zie je een extra schakelaar verschijnen op het dashboard.

Instellingen parameter:

Apparaten:

Dit product is te koop voor:


€ 60
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen

Nog meer van:

Inbouwdimmers
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.