Onze sponsor:

Review

Power plug Wifi - Neo CoolCam

Installatie:

Voor de Neo Coolcam Power Plug Wifi heb je de Smart Life App nodig die je in de Google of Apple Store kunt vinden. De app op de Google playstore is van Tuya Inc en op de Apple Store van Yu xiang.
Tuya is een chinees bedrijf en over Yu xiang valt weinig te vinden zelfs op de Apple store kom je er niet achter welk bedrijf het nou echt is, maar ik ga ervan uit dat dit het zelfde Chinese bedrijf Tuya is. Wat we zeker weten is dat ze alle informatie van je opslaan en kunnen delen met dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen, met derde partijen alleen met jouw toestemming. Op de Tuya site kan ik geen lijst vinden met de dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen, dus weten we ook niet of de Chinese overheid hier een hand in heeft.
Installatie van de App en het toevoegen van de Power Plug is erg simpel en werkte zonder problemen.

De Smart Life App kun je voor nog meer apparaten gebruiken en lijkt bijna op een complete controller. Hoe je een Z-wave of Zigbee Power Plug via je telefoon kan toevoegen vraag ik me wel af aangezien een mobiele telefoon of tablet geen Z-wave of Zigbee chip heeft. We gaan nu de Power Plug toevoegen:

Instellingen:

De instellingen van de Smart Life App zijn minimaal en heeft de volgende opties:

Dit product is te koop voor:


Power plug Wifi - Neo CoolCam
$ 13
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark