Onze sponsor:

Review:

Philips HUE Bridge 2.0

Veelgestelde vragen:

Kan ik een hue lamp achter een dimmer aansluiten?

Een hue lamp is niet te dimmen met een dimmer, dit gaat namelijk ten koste van de levensduur van de lamp. Zelfs als de originele dimmer op maximaal staat kan dit het functioneren van de hue lamp beïnvloeden. Dit leidt bijvoorbeeld regelmatig tot het zoeken van de lamp. Het is daarom aan de raden een hue lamp niet achter een dimmer aan te sluiten. Het dimmen van specifieke lampen kan met verschillende hue accessoires of hue app.

 

Kan ik lampen zonder smartphone bedienen?

Philips hue beschikt over verschillende accessoires waarmee jij jouw hue lampen kunt bedienen. Zo heb je de hue dimmer en de hue tap. Deze handige schakelaars koppel je eenvoudig aan dezelfde bridge en configureer je met de hue app. Je kunt de Philips Hue Bridge 2.0 ook koppelen met verschillende controllers en dus ook met spraak of regels het licht bedienen.


Ik lees op het internet dat de Philips Hue Hub te hacken is en dat mijn hele netwerk hierdoor in gevaar is?

De laatste hack is door Philips in de laatste firmware al opgelost, dus zorg altijd dat je de laatste firmware hebt. Dit kun je doen door bij de instellingen automatische update aan te zetten op een bepaalde tijd.
Helaas geld voor alle IOT devices, mobiels en computers dat er altijd wel weer een nieuwe hack gevonden zal worden, je bent pas helemaal veilig als er geen connectie mee gemaakt kan worden en dus ook niet meer functioneert. Zorg altijd voor de laatste updates op je producten en hou het nieuws in de gaten voor hacks die nog niet zijn opgelost.

 

Wat kan de Philiips Hue wat ik misschien nog niet weet?

De Philiips Hue heeft een App voor Windows en Mac OS om het licht van je computer scherm na te bootsen. Je kunt dus net als de Philips TV met achtergrond licht van je computer scherm maken, hier kun je de app downloaden: https://www2.meethue.com/en-us/app

Dit product is te koop voor:


Philips Hue Smart Bridge 2.0
€ 60
Kopen
Philips Hue Bridge 2.0 Starter Kit
€ 190
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Controllers
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.