Onze sponsor:

Review:

08 februari 2018 | Niels Laan | Philio, Bewegingsensoren

Philio Motion Sensor PSP05

Installatie op de Homey:

We gaan deze sensor toevoegen aan de Homey. Dit kun je doen door in te loggen en naar het apparaten gedeelte te gaan. Vervolgens klikken we op het "+" icoontje en zoeken we de Philio motion sensor op. Ik moest even de APP installeren want deze had ik nog niet. Hierna kun je op het juiste apparaat klikken en zal het toevoegen starten. Er wordt aangegeven dat je de sensor open moet maken en op het knopje moet drukken aan de binnenkant. Dit hoeft niet want je kunt ook de tamper knop aan de achterkant gebruiken, deze moet je even een paar keer achter elkaar indrukken. Als je hem overigens de eerste keer toevoegt moet je het lipje bij de batterij verwijderen en dan zal hij automatisch gevonden worden.

Als je de sensor op mijn definitieve plek gaat installeren kun je hem in een test mode zetten. Dit kun je doen door de knop aan de achterkant 3x achter elkaar in te drukken. De LED zal dan 1 seconde oplichten. Nu zal bij beweging de LED oplichten. Ik ga hem netjes verschijnen op het dashboard en zie de bewegingen binnenkomen na de opwarm tijd van de PIR (1 min.).

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:

Flow opties:

EN:

Voorbeeld flow:

Als de bewegingsmelder aan gaat en de lichte sterkte is lager dan 1 lux dan moet de lamp aangezet worden.

Dit product is te koop voor:


€ 60
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Bewegingsensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.