Onze sponsor:

Review:

03 januari 2018 | Niels Laan | Nest, Beveiligingscamera's

Nest Cam IQ indoor

Conclusie:

Een punt staat als een pijl bovenwater: de beeldkwaliteit van deze camera is zeer goed, misschien wel de beste welke ik getest heb. Het inzoomen in een video werkt goed zonder dat al te veel details verloren gaan. Uniek aan deze camera is natuurlijk het kunnen volgen van mensen. De werkt best aardig en hierdoor krijg ik wel minder valse meldingen. 

Er zijn zeker ook minpunten aan deze camera. Zo is de mogelijkheid om de camera aan het plafond te hangen wel aanwezig, maar dit vereist een een schroef welke niet wordt bijgeleverd. Daarnaast is het ook niet aan te bevelen om hem zo hoog te hangen ivm de gezichtsdetectie. Andere punt is dat ik vind dat de camera niet echt klein is, dus onopvallend plaatsen zit er niet in. Hij is best fors aan de prijs met zijn € 349,00.

Wat zeker genoemd moet worden zijn de abonnementskosten. Om deze camera goed te kunnen gebruiken heb je eigenlijk wel het standaard abonnement nodig van € 5,- per maand. Het voordeel hiervan is dat je er dan ook geen omkijken naar hebt en de gegevens veilig worden opgeslagen. 

Als je meerdere Nest producten hebt kun je deze laten samenwerken om bv je thermostaat wat lager te zetten als je niet thuis bent.

Dus: zoek je een camera met goede beeldkwaliteit om je huis in de gaten te houden? Dan is de Nest IQ Cam indoor een goede keuze.

Zeer goede beeldkwaliteit (4K)
Persoonsdetectie
Samenwerking met andere Nest producten

Abonnementskosten
Niet de goedkoopste 

Wij willen Nest (Pride) bedanken voor het beschikbaar stellen van deze camera.

 

Getest met:
Software: 4320010
APP: versie 5.17.0.31 (Android) 

Dit product is te koop voor:


€ 349
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Beveiligingscamera's