Onze sponsor:

Review:

01 maart 2017 | Niels Laan | Neo Coolcam, Sirenes

NEO Coolcam - Siren Alarm

Installatie op de Fibaro Home Center 2

Het toevoegen van deze sirene gaat door in te loggen op de HC2 en naar het apparaten gedeelte te gaan. Vervolgens klik je op "add devices" om de toevoegen procedure te starten. Hierna moet je het lipje bij de batterij verwijderen, of indien je dit al gedaan had, 3x op het toevoegen knopje te klikken. De sirene werd netjes gevonden door de HC2, alleen ontbreekt een template. Hierdoor wordt hij gevonden als een aan/uit schakelaar en moet je zelf de parameter opzoeken in de handleiding om de configuratie te veranderen.

Installatie schermen:

Apparaten:

Toevoegen aan alarm paneel:

Na het toevoegen van de sirene wil je hem natuurlijk gebruiken in je alarm paneel. Het is belangrijk dat de "controlled devices" op "lighting" staan anders kun je hem zo direct niet selecteren.

Vervolgens ga je naar je alarm paneel en, indien je dit niet al gedaan had, maak je deze aan via de wizard.

Nadat je de wizard hebt voltooid moet je nog de sirene toevoegen. Dit kun je doen door bij het panic gedeelte de sirene te selecteren.

Dit product is te koop voor:


€ 37
Kopen
€ 23
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Sirenes
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.