Onze sponsor:

Review:

05 mei 2021 | Mark | INNR, Slimme lampen

INNR WiFi Bulb White & Colour E27

Settings:

De app heeft een aantal basic mogelijkheden in de settings. Je kunt je naam aanpassen en je account wachtwoord veranderen. En er is een mogelijkheid om al je geautoriseerde apparaten te zien die toegang hebben om je lichten te kunnen bedienen.

 

Onder de settings optie kun je je regio, taal en tijdzone instellen. Bij About kun je de app versie vinden en als je wilt kun je bij Terms of Service en Privacy Policy nalezen welke gegevens ze bewaren en wat ze ermee doen. Als laatste kun je bij Delete Account je account verwijderen, hiervoor heb je wel je wachtwoord nodig.

 

Er is een support sectie waar je antwoord op je vragen kunt vinden of contact kunt opnemen met INNR via feedback. Als eerste komen de vragen over Zigbee protocol aan bod, even door scrollen dus naar de WIFI producten.

Dit product is te koop voor:


WiFi Bulb White & Colour E27 2-pack
€ 30
Kopen
WiFi Bulb White E27 2-pack
€ 25
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.