Onze sponsor:

Review:

05 mei 2021 | Mark | INNR, Slimme lampen

INNR WiFi Bulb White & Colour E27

Installatie:

De installatie is simpel, je zoekt op de Google store of de Apple store naar INNR Wifi en er komt 1 app naar voren. Tijdens het installeren zul je toestemming moeten geven om je gegevens te delen met INNR en de partners van INNR. Je volgt de stappen op je scherm en de app staat op je mobiel. Dit is voor iedereen te volgen en het zit simpel in elkaar.

Toevoegen lampen:

Eenmaal geïnstalleerd voegen we de lampen toe en dat is zo gepiept. De handleiding en de stappen in de app zijn goed en makkelijk te volgen. Zonder problemen staan de lampen er binnen een mum van tijd in de app. Bij het toevoegen kun je ze ook al meteen aan een bepaalde routine koppelen, daar komen we later op terug. Het scannen van de QR code werkte helaas niet bij het toevoegen van beide lampen. Ik heb dit meerdere keren en op verschillende manieren geprobeerd. Ik hoop dat INNR dit in de toekomst oplost, want dit zou het toevoegen nog makkelijker kunnen maken.

We zullen in het volgende hoofdstuk wat van de automatisering en routine laten zien.

Dit product is te koop voor:


WiFi Bulb White & Colour E27 2-pack
€ 30
Kopen
WiFi Bulb White E27 2-pack
€ 25
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.