Onze sponsor:

Review:

05 mei 2021 | Mark | INNR, Slimme lampen

INNR WiFi Bulb White & Colour E27

Kopppelen aan Google Home:

Nu we de lampen in de app hebben en een test routine hebben aangemaakt gaan we onze Google Home toevoegen. Dit doen we niet in de INNR app en we hoeven het ook niet op zelfde telefoon te doen.

In je Google Home app klikt je op de + en selecteer de “Set up device”, hierna selecteer je de “Works with Google” en dan zoekt je naar INNR. Hier is 1 keuze voor en selecteer je dan, hier kun je je account gegevens invoeren en je lampen staan in je Google Home app.

Nu kun je met Heeey google via je stem je lampen aan en uit zetten, je kunt een percentage van licht en de kleur van je lamp aangeven en ook de routine kun je hierbij aanspreken. Wat ook handig is dat je in de Google Home app je de lampen kunt bedienen zonder dat je de INNR app er op hebt staan, je hoeft dan dus 1 keer de INNR app in te stellen en dan kun je op alle andere apparaten je Google Home app gebruiken om de lampen te bedienen.

Dit product is te koop voor:


WiFi Bulb White & Colour E27 2-pack
€ 30
Kopen
WiFi Bulb White E27 2-pack
€ 25
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.