Onze sponsor:

Review:

03 november 2020 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Filament Bulb vintage (RF-261/RF-264)

Installatie via Ikea TRÅDFRI:

We hebben gezien dat de installatie via Philips HUE goed gaat. Dus we gaan deze lamp ook installeren op de Ikea Hub. De eerste stap is de oude lamp los te schroeven en de nieuwe INNR lamp weer vast te schroeven. Ik gebruik altijd even een doekje om geen vieze vingers op de lamp te krijgen. Ook haal ik de stroom van de lamp af, wel zo veilig.

Hierna start ik de Ikea APP en ga naar instellingen, verlichting beheren en druk op het plusje. Om de INNR lamp te koppelen aan de Hub moeten we de Ikea afstandsbediening gebruiken. Je koppelt namelijk deze eerst aan elkaar en dan kun je hem daarna koppelen aan de Hub.

De APP vraagt of we de koppel-knop 10 seconden ingedrukt kunnen houden. De INNR lamp begint te knipperen zoals vermeld staat en na 10 seconden stopt hij hier ook mee.

 

Installatie schermen:

Bediening:

Je krijgt een aan-/uitschakelaar en een dim mogelijkheid.

Voorbeeld timer:

Het zou mooi zijn als de zon onder gaat dat deze lamp dan wordt aangezet. Dit kun je regelen met de timer functie dmv de wake up light functie.

Dit product is te koop voor:


€ 24
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.