Onze sponsor:

Review:

03 november 2020 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Filament Bulb vintage (RF-261/RF-264)

Conclusie:

Met de INNR lampen haal je niet zomaar een lamp in huis. Deze lampen zijn een eyecatcher in je huis en ze zijn ook nog eens slim. 

Je kunt ze namelijk draadloos aansturen via je smart home systeem die vervolgens weer werken met de Zigbee protocol. Natuurlijk met de eigen INNR hub maar ook met de Philips HUE bridge. Dat is heel mooi voor je portemonnee als je dit systeem gebruikt want de lampen van INNR kun je meer dan 10 euro besparen met per lamp. Dat scheelt toch weer als je veel lampen nodig hebt. De kwaliteit van deze lampen zijn vergelijkbaar met die van Philips. 

Het glas (de bulb) een hebben goudkleurige kleur. Het voetje is ook van goud wat de lamp een luxe uitstraling geeft. Door dit goudkleurige glas oogt het licht wel wat warm. Persoonlijk vind ik dit wel erg mooi omdat je dan een mooie warme gloed en sfeer krijgt. De lampen geven genoeg licht om de woonkamer te verlichten. Uiteraard heb je er een paar nodig om alles verlicht te krijgen. Je kunt de lamp uiteraard dimmen.

De installatie is niet heel ingewikkeld. Zorg alleen dat je geen dimmer geinstalleerd hebt want dit gaat niet goed samen. 

Wat altijd een ding blijft bij dit soort lampen is dat als je de wandschakelaar uitzet dat dan ook de stroom van de lamp af gaat. Hierdoor is hij niet meer te bereiken via de APP. Wil je dit wel dan kun je beter voor een inbouwschakelaar gaan. Deze zijn wel wat meer gedoe om geinstalleerd te krijgen.

Dus zoek je een mooie lamp met een ouderwetse look en slim is? Dan is de INNR Smart Filament Bulb Vintage een goede keuze.

Goed geprijsd
Zeer mooi vormgeven
Werkt op meerdere systemen

Geen koppeling met wandschakelaar (uit is geen stroom, geen bediening via APP).

Eindoordeel

8,0

Wij willen INNR bedanken voor het beschikbaar stellen van deze lampen.

Getest met:
Homey, Firmware 4.2, APP: 1.3.3
ZipaTile, firmware 1.1.38
Vera Plus, firmware 1.7.2414Philips HUE, firmware 1940042020
Ikea Hub, firmware 1.11.51

Reactie plaatsen:

Uw reactie kon helaas niet worden verwerkt. Probeer het later nogmaals.
Uw reactie is opgeslagen. Zodra deze is goedgekeurd krijgt u hiervan bericht.

Dit product is te koop voor:


€ 24
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.