Onze sponsor:

Review:

03 mei 2022 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Candle Colour

Installatie via Philips HUE:

Deze lamp kun je ook goed gebruiken als alternatief voor de HUE kaarslampen. De INNR lampen zijn goedkoper en doen hetzelfde. Uiteraard moeten ze dan wel goed werken met de Phillips HUE bridge. Dit zou geen problemen moeten geven want de Zigbee protocol wordt eveneens ondersteund. We gaan testen of dit het geval is.

We loggen als eerste in op de Philips HUE APP en gaan naar de instellingen (radartje onderin). We drukken vervolgens op "lampen" en hierna op het plusje rechtsbovenin. We gaan geen Philips product toevoegen dus maken we gebruik van de zoek functie. Nu voorzien we de INNR lamp van stroom welke verschillende kleuren zal weer geven. Na enkele seconde zie ik een knipperen en wordt de lamp gevonden in de APP. 

Mocht dit trouwens niet het geval zijn dan moet je de lampen even 6x aan-/uitzetten

We voegen hem toe aan een kamer en zien alle opties naar voren komen.

Installatie schermen:

Bediening:

Je kunt de RGBW LED's veranderen in alle kleuren van de regenboog en de witte led's zijn apart in te stellen om de kleur warmer of kouder te maken. Uiteraard is de lamp aan-/uit te zetten en je kunt hem dimmen.

Voorbeeld automation:

Via de automation maken we als voorbeeld dat de lamp als "Wake up light" wordt gebruikt. Dit kun je eenvoudig regelen door de lamp toe te voegen aan de automation die hiervoor al bestaat.

Dit product is te koop voor:


€ 30
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.