Onze sponsor:

Review:

03 mei 2022 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Candle Colour

Installatie via Ikea TRÅDFRI:

De volgende Smart Home hub waar we de lampen mee gaan testen is van Ikea.  

De eerste stap is om de APP op te starten en te gaan naar instellingen (radar icoontje) en dan naar "verlichting beheren". We drukken vervolgens op het plusje en hierna op LED-lamp. De lampen van Ikea moeten altijd gekoppeld worden via een afstandsbediening (of ander apparaat). Wij gebruiken hiervoor de afstandsbediening dus selecteren wij deze en drukken op volgende. Nu moeten we de lamp aanzetten en het knopje van de afstandsbediening aan de binnenkant 10 seconden ingedrukt houden. We zien de lamp knipperen en dat betekent dat hij gevonden is. Hij vindt hem hierna ook in de APP en ik kan hem bedienen.

Je krijgt een aan-/uitschakelaar, dimmer en ik kan de kleuren veranderen. Helemaal compleet dus.

 

Bediening:

Je kan de lamp dimmen, de RGB LED's van kleur veranderen, de witte LED's warmer of kouder maken en hem aan- en uitzetten.

Voorbeeld timer:

We maken als voorbeeld dat als we wakker worden de lamp aangezet wordt. Hiervoor kun je de ingebouwde timer functie gebruiken. Druk hiervoor op het klok icoontje bovenin de app en maak een nieuwe timer aan. Selecteer vervolgens "rise and shine", voor een tijd en dagen in en selecteer de INNR lamp.

Dit product is te koop voor:


€ 30
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.