Onze sponsor:

Review:

03 mei 2022 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Candle Colour

Installatie via de Homey:

Dat deze lamp op de INNR bridge goed werkt is niet zo'n verrassing. Dus we voegen hem ook toe aan de Homey om te kijken of hij ook op een hub werkt die niet van INNR zelf is. Deze hub heeft ondersteuning voor de Zigbee protocol en er is een APP beschikbaar, dus het toevoegen zou ook hier geen problemen moeten geven.

We beginnen met het inloggen in de APP en door naar 'onze apparaten' te gaan. Vervolgens drukken we op het plusje en zoeken de INNR lamp op. Als je deze hebt geselecteerd moet je even scrollen naar beneden je moet namelijk de RGBW e14 Bulb hebben. Als we door drukken dan vraagt de APP om de lamp van stroom te voorzien. De lamp zal van kleur verspringen en 1x knipperen om aan te geven dat hij gevonden is. 

Helaas komt de APP met een melding dat hij geen APP kan vinden en hem al "generic z-wave" heeft toegevoegd. Dit is vreemd maar voor de werking maakt het niet uit, want alle mogelijkheden zijn aanwezig.

Installatie schermen:

Configuratie:

Bediening:

we kunnen de lamp dimmen, de RGB LED's van kleur veranderen, de witte LED's warmer of kouder maken en hem aan- en uitzetten.

Flow opties:

Om een flow te maken krijg je de volgende opties tot je beschikking:

ALS:

EN:

DAN:

 

Flow voorbeeld:

We maken dat als de laaste persoon van huis weg is dat de lamp aangezet wordt. Op deze manier lijkt het net of we thuis zijn. Om te zorgen dat overdag de lamp niet aan gaat, voegen we bij de "en" een regel toe dat dit alleen mag als het na zonsondergang is.

ALS:

Dit product is te koop voor:


€ 30
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.