Onze sponsor:

Review:

02 maart 2021 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Outdoor Smart Spot Colour

Installatie via de INNR Gateway:

We gaan deze spot eerst installeren op de INNR Gateway. Uiteraard moeten we dan eerst deze installeren. Dit kun je lezen in deze review. Als dit gedaan is kunnen we de lamp gaan toevoegen. De eerste stap is om het geheel te voorzien van stroom. Je gebruikt hiervoor de bijgeleverde kabels. Zorg dat je deze een beetje diep ingraaft zodat je ze niet per ongeluk kapot kunt maken. Er staat 24V op het systeem, dus al te druk hoef je je hier niet om te maken.

Als alles is aangesloten loggen we in op de APP en gaan naar een kamer. Druk vervolgens op "nieuw apparaat toevoegen" en vervolgens op "zoeken". De APP zal nu gaan zoeken naar je lamp. Je moeten we de lamp even kort aan/uitzetten. Hij werd direct gevonden bij mij en de lamp geeft dit ook aan door te knipperen. Druk vervolgens op "stop met zoeken" en druk op "gereed". Mocht dit nou niet lukken dan moet je de lamp even resetten door hem 6x aan/uit te zetten en hierna het toevoegen nogmaals proberen. Wat ook wel helpt is om de lampen dicht bij de hub te houden tijdens het toevoegen.

Ik krijg lampen die ik aan-/uit kan zetten, kan dimmen en ik kan hem alle kleuren van de regenboog maken. In de INNR APP zitten wat presets welke ik natuurlijk ook kan gebruiken.

 

 

Installatie schermen:

Bediening:

 

Dit product is te koop voor:


Outdoor Smart Spot Colour Extension Pack
€ 40
Kopen
Outdoor Smart Spot Colour 3-pack
€ 140
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen