Onze sponsor:

Review

Hombli Set

Installeren van de APP:

Het installeren van de APP doe ik via de Google store op mijn test mobiel, de Samsung Galaxy S7 Edge, met de laatste firmware en updates. Het zoeken in de store naar “Hombli” levert me in eerste instantie geen zoekresultaten op. Ik open een browser en Google naar Hombli en Google Store en het eerste resultaat brengt mij naar de Google Store App met de mogelijkheid de Hombli App te installeren. Vreemd dat de eerste zoekactie geen resultaat opleverde. Dan ga ik terug naar het hoofdscherm van de Google Store App en zoek opnieuw naar “Hombli”, nu krijg ik wel resultaat. Ergens dus even een kink in de kabel bij Google.

De installatie:

Vervolgens druk ik op installeren en de APP staat in een mum van tijd op me mobiel. Hierna open ik de APP en krijg ik de keuze om te registreren of een al bestaand account te gebruiken. Ik selecteer “Register” en als een goede gebruiker lees ik de Privacy Policy niet en selecteer ik “Agree” de enige manier om door te gaan. We gaan straks natuurlijk nog even op de Privacy Policy in, maar niemand doet dat natuurlijk terwijl er veel (persoonlijke) informatie van je huishouden in de cloud komt te staan. Je registreert met een e-mailadres waar een verificatie code naar toe gestuurd wordt. Deze code voer je in en dan kan je een wachtwoord invoeren, hierna kom je in het hoofdscherm van de APP en is de installatie klaar.

Niet heel ingewikkeld dus en de procedure die je wel bij meer systemen ziet.

Nu we het registratie proces hebben voltooid kunnen we verder met de mogelijkheden. We laten enkele zien.

Dit product is te koop voor:


Hombli Smart Indoor Camera
€ 40
Kopen
Hombli Smart Bulb
€ 25
Kopen
Hombli Smart Socket
€ 25
Kopen

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.