Onze sponsor:

Review:

HANK Door/window sensor HKZW-S01

Installatie via de Homey:

Je kunt deze sensor installeren door in te loggen op de Homey. Vervolgens ga je naar de apparaten en klik je op het plusje. Hierna zoek je de HANK sensor op en installeer je de APP (mocht je deze nog niet hebben). Om het toevoegen te starten verwijder je de achterkant en plaats je 2 AAA batterijen. Er zijn 2 methodes om hem toe te voegen: beveiligd en niet beveiligd. Wij kiezen voor de eerste optie. Om dit voor elkaar te krijgen hou je de toevoegen knop 3 sec. lang ingedrukt. Het LEDje aan de voorkant zal gaan knipperen (5 sec) en vervolgens 3 sec aan blijven om aan te geven dat het toevoegen is gelukt. De sensor werd netjes toegevoegd en alles werkt zoals het hoort. Ik zie de sensor, sabotage alarm en batterij status.

Nu kun je de sensor op zijn definitieve plek hangen. Let hierop dat de 2 pijltjes van de sensor en magneet naar elkaar toewijzen en dat je deze niet meer dan 5mm uit elkaar zet. Het ophangen kan met de bijgeleverde stickers of schroeven.

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Opties flow editor:

EN:

Voorbeeld flow:

Ik wil graag dat als de voordeur opengaat dat dan ook de lamp in de hal aangaat. Als de deur weer dicht gaat dan de lamp ook weer uit.

Dit product is te koop voor:


€ 35
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Raam/deur sensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.