Onze sponsor:

Review:

HANK Door/window sensor HKZW-S01

Installatie via Domoticz:

Als laatste controller is Domoticz aan de beurt met de Aeon Labs USB Z-Wave stick. Het installeren van deze sensor kun je doen door naar het menu item Setup > Hardware > Setup te gaan. Vervolgens klik je rechts op include node secure bij de node manager. Helaas werd hij niet goed toegevoegd op deze manier. Dus probeer ik het via de niet secure methode. Om het toevoegen te starten verwijder je de achterkant en plaats je 2 AAA batterij. Vervolgens hou je de toevoegen knop 3 sec. lang ingedrukt. Het LEDje aan de voorkant zal gaan knipperen (5 sec) en vervolgens 3 sec aan blijven om aan te geven dat het toevoegen is gelukt. De sensor werd netjes toegevoegd en alles werkt zoals het hoort. Ik zie de sensor en batterij status.

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:

Voorbeeld event:

Ik wil graag als de voordeur opengaat dat dan ook de lamp in de hal aangaat. Als de deur weer dicht gaat dan de lamp ook weer uit.

Dit product is te koop voor:


€ 35
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Raam/deur sensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.