Onze sponsor:

Review:

Fibaro - Swipe

Installeren op de Fibaro Home Center 2

Dit is een Fibaro product dus de installatie op de HC2 zou niet heel ingewikkeld moeten zijn. Het is een kwestie van de beveiligingsstrip bij de batterijen verwijderen. Hierna moet je de controller in leermodus zetten en je hand tegen de swipe aanhouden. Er zal een hoge piep klinken, gevolgd door een 2 piepjes, dit betekent dat je in het menu gekomen bent. Vervolgens moet je je hand omhoog bewegen en als alles gelukt is zullen er 3 korte piepjes klinken.

Helaas lukte het mij niet om hem in 1 keer toegevoegd te krijgen. Er zit gelukkig ook een toevoegen knop aan de achterkant. Hiermee ging het wel in 1 keer.

Regels:

Ik wil graag dat als ik een swipe omhoog doe er een lamp aan gaat (Wall plug):

 

Bij de volgende regel wil ik graag een serie van bewegingen laten reageren op een regel. Hier wil ik ook nog dat als het maandag of dinsdag is, en het is 15 min. na zonsondergang, dat er een lamp aangaat.

Dit product is te koop voor:


€ 150
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.