Onze sponsor:

Review:

Fibaro RGBW controller

Installatie via de ZipaTile/ZipaBox:

Het toevoegen aan de ZipaBox/ZipaTile gaat door in te loggen op je dashboard en naar het apparaat gedeelte toe te gaan. Vervolgens klik je op "add new device" en selecteer je Z-Wave. Hierna moet je hem eerst verwijderen/resetten om hem vervolgens toe te voegen. Het toevoegen kun je starten door de module van stroom te voorzien. Hij wordt dan automatisch gevonden mocht dit niet het geval zijn dan moet je 3x snel op de "B" knop aan de voorkant klikken.  Zorg altijd dat je dicht in de buurt bent van de controller. Hij werd netjes gevonden en zijn alle configuratie mogelijkheden aanwezig.

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:

Regel opties:

Om verschillende regels te maken heb je onderstaande opties tot je beschikking.\

Action:

Sensor:

Meter:

Voorbeeld regel:

Bij het openen van de deur wil ik graag, indien het na zonsondergang is, dat dan de RGBW controller op een blauwe kleur aangezet wordt. We gebruiken hiervoor de WHEN puzzel met als startpunt de deursensor (open). Hierin plaatsen we dan de IF met een virtuele sensor welke aan/uitgezet wordt als de zon ondergaat. Als laatste zorgen dat de LED op blauw gezet wordt.

Dit product is te koop voor:


€ 48
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.