Onze sponsor:

Review:

Fibaro Keyfob

Installatie via Domoticz:

vervolgens klik je op Setup. Aan de rechterkant vind je een menuutje waar je klikt op "include node secure". Om hem beveiligd toe te voegen plaats je de batterij en druk je 3x een willekeurige knop in op de keyfob. De LED zal wit gaan knipperen om aan te geven dat hij toevoegen is gelukt. Hij werd toegevoegd en zie 6 apparaten verschijnen als lichtschakelaar. Niet helemaal zoals het hoort dus. 

Als ik een knop in druk komt er alleen maar een "on" signaal binnen. Er is ook geen mogelijk om de dubbel en trippel klik actie te registeren. Hierdoor zijn de mogelijkheden wat beperkt. Wil je toch alle functies en knoppen gebruiken dan zul je de keyfob rechtstreeks aan een schakelaar moeten koppelen. Kijk in de handleiding hoe dit moet.

Installatie schermen:

Configuratie:

Voorbeeld event:

Met deze keyfob kun je natuurlijk gemakkelijk een lamp aan- of uitzetten of een scene starten om verschillende zaken tegelijk te regelen. Onderstaand is slechts een voorbeeld.

Extra beveiliging:

Je kunt deze KeyFob voorzien van een extra beveiliging. Dit kun je activeren door parameter 1 bij de configuratie een waarde in te voeren. Op de Fibaro website staat bij de handleiding een handig rekentooltje. Helaas werkt dit niet. Je kunt hier dus geen gebruik van maken.

Dit product is te koop voor:


€ 50
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.