Onze sponsor:

Review:

Fibaro Keyfob

Conclusie:

Met deze KeyFob kun je heel gemakkelijk je alarm aan- en uitzetten. Als extra beveiliging kun je hem een "unlock" code meegeven. Dit heb ik nog niet gezien bij andere KeyFobs en eigenlijk essentieel als je hem voor alarm doelen einde of het openen van een deur wilt gebruiken. Helaas werkt dit voor alsnog alleen via de HC2.

Hij is zeer compact en voelt lekker in de hand. Het kleine LEDje aan de bovenkant is een handige toevoeging omdat je dan ook kunt zien of de gedrukte knop wat doet. Het bereik is prima op orde vanaf een redelijk afstand van mij huis kon ik mijn alarm nog aanzetten.

Er zijn weinig opmerkingen aan deze KeyFob. Als ik dan toch wat moet verzinnen is dat de het klepje waar de batterij achter zit lastig open te maken is. Je moet wel heel voorzichtig doen om geen krassen erop te krijgen. Ander punt is dat hij nog niet werkt met de Vera (maar hier kan Fibaro niks aan doen).

Hij is te koop voor € 49,95.

Dus: zoek je een compacte afstandsbediening om bijvoorbeeld je alarm mee te bedienen? Dan is de Fibaro KeyFob de juiste partner. 

Compact formaat
Solide uitgevoerd
Prijs

Batterij wat lastig te vervangen
Lock mode/code werkt alleen met HC2
Geen ondersteuning voor de Vera

Getest met:
Homey, Firmware 1.1.2, APP: Aeon Labs v 1.2.7
ZipaTile, firmware 1.1.38
Fibaro HC2, firmware 4.104
Vera Plus, 1.7.2414

Dit product is te koop voor:


€ 50
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels