Onze sponsor:

Review:

05 januari 2019 | Niels Laan | Fibaro, Inbouwdimmers

Fibaro Dimmer 2

Installatie via de Homey:

Om deze dimmer 2 te installeren nadat je de draden hebt aangesloten, log je in op je Homey. Je gaat vervolgens naar de apparaten en klikt op de (+). Hierna moet je Fibaro APP installeren (als dit dit niet al gedaan hebt) en de dimmer 2 opzoeken. De controller zal nu in de leerstand gezet worden. Daarna moet je de dimmer voorzien van stroom en 3x op het B-knopje drukken. Het ingebouwde lamp op de dimmer zal groen oplichten.

Hierna werd hij gevonden en geïnstalleerd. Ik zie alle mogelijkheden bij het apparaat gedeelte (Aan en Uit, Dimmen, Totaal verbruik en Huidige verbruik). Via de configuratie zijn de parameters te beheren. Dit scheelt weer zoeken in de handleiding.

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Je ziet een aan/uit schakelaar, dimmer, huidig verbruik en totaal verbruik.

Flow opties:

EN:

DAN:

Voorbeeld flow:

Ik wil graag een regel welke via de s2 ingang een lamp aan zet. Op deze s2 kunnen wij een 2de schakelaar installeren. In de Homey is dit zeer mooi opgelost. Je hoeft alleen maar in de ALS kolom de juiste actie te selecteren (2x klikken, 3x klikken, etc).

Dit product is te koop voor:


€ 60
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen

Nog meer van:

Inbouwdimmers
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.