Onze sponsor:

Review:

05 januari 2019 | Niels Laan | Fibaro, Inbouwdimmers

Fibaro Dimmer 2

Installatie via de Fibaro Home Center 2:

Het installeren van deze dimmer moet een appeltje eitje zijn. Het is tenslotte hun eigen dimmer. Dit is ook het geval want de installatie ging zonder haperingen.

Om het toevoegen te starten log je in op je Home Center. Vervolgens ga je naar het device gedeelte en klik je op "add or remove device" en vervolgens op de "add" knop. Het aftellen zal beginnen. Hierna moet je de dimmer van stroom voorzien. Je kunt het toevoegen starten door 3 keer snel achter elkaar op de (b) knop te drukken. Zorg altijd dat je dicht bij de controller bent als je gaat toevoegen. Hij werd netjes gevonden en toegevoegd aan de HC2. Ik zie ook alle opties en configuratie mogelijkheden (Aan en Uit, Dimmen, Totaal verbruik en huidig verbruik).

Installatie schermen:

Dashboard:

Zoals verwacht een aan/uit schakelaar, dimmer, totaal verbruik en huidig verbruik.

Scene:

Ik wil graag gebruik maken van de s2 (2de schakelaar) om een lamp aan te zetten. Om dit mogelijk te maken moet je parameter 28 op 0 zetten.

Hierna kun je een scene maken om hiervan gebruik te maken. Er wordt gebruik gemaakt van een nummer om de klik actie, welke via je wandschakelaar activeert, te bepalen.

Dit product is te koop voor:


€ 60
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen

Nog meer van:

Inbouwdimmers
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.