Onze sponsor:

Review:

05 december 2017 | Niels Laan | Danalock, Slimme sloten

Danalock v3 (Z-Wave plus + BT)

Installatie:

Het is belangrijk dat je de Danalock eerst installeert via de APP. Mocht je hem dus willen koppelen aan je domotica systeem wacht hier nog even mee. We beginnen dus eerst met de APP, hierna zal ik hem testen met verschillende controllers.

Het ophangen van het slot is zeer eenvoudig. Het is een kwestie van je oude cilinder verwijderen en deze te vervangen door een speciale versie, die geen sleutel aan de binnenkant heeft. In plaats van deze sleutel zit er een pinnetje die in de Danalock past. Er zitten tevens 2 gaten in om de bevestigingsplaat vast te maken. Als de nieuwe cilinder erin zit, en je hebt de bevestigingsplaat vast gemaakt, dan kun je hierna het slot er vast opdraaien. Dit kun je doen daar door de 2 lijntjes, welke op de bevestigingsplaat en het slot zitten, tegenover elkaar te zetten het de Danalock naar rechts te draaien. Dit is een stuk fijner dan de oude versie welke je moest vast maken met een zeer kleine inbus sleutel.

Hierna moet je de APP installeren op je telefoon (iOS en Android) en een account aanmaken. Vervolgens voeg je een nieuw slot toe. Bij mij werd het slot netjes gevonden en er werden wat vragen gesteld over het gebruik. Het slot zal zich automatisch kalibreren zodat hij niet te ver doorschiet.

Installatie video:

In onderstaande video zie je hoe je het slot kunt installeren.

Dit product is te koop voor:


169
Kopen
199
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme sloten
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.