Onze sponsor:

Review:

20 juni 2016 | Niels Laan | Danalock, Slimme sloten

Danalock V2

Conclusie:

Je ziet duidelijk duidelijk dat Danalock veel ervaring heeft met slimme deursloten. Dit product zit goed in elkaar en er is goed nagedacht over de functionaliteiten. Zo kun je slim de snelheid en kracht instellen waarmee het slot open gaat. Handig als je hang- en sluitwerk een beetje klemt. Andere handige feature is het automatisch sluiten van de deur. Zo vergeet je nooit je deur op slot te doen.

Het installeren van dit slot is gemakkelijk en moet voor iedereen te doen zijn. Het mooie is dat je het bestaande hang- en sluitwerk kunt gebruiken. Het enige wat je verliest zijn je bestaande sleutels.

De APP zit goed in elkaar. Het openen van de deur gaat via een dubbele beveiligde Bluetooth verbinding. BT heeft een beperkt bereik waardoor je altijd bij de deur in de buurt moet zijn om hem te openen. Wel zo'n veilig gevoel.

Door de ingebouwde Z-wave chip is het slot te koppelen met een domotica systeem zoals de systemen van: Zipato, Fibaro en Vera. Hierbij moet worden opgemerkt dat dit het systeem natuurlijk wel minder veilig maakt. Je kunt dan immers de deur via het internet openen.

Bestaande hang- en sluitwerk hoeft niet vervangen te worden
Goed instelbaar
Werkt op een 3 puntaansluiting
Z-Wave/koppeling andere systemen

Formaat (hij is niet heel compact)
Geen mogelijkheid om bestaande cilinder/sleutels te gebruiken

Bedankt voor het beschikbaar stellen Cert Security

Reactie plaatsen:

Uw reactie kon helaas niet worden verwerkt. Probeer het later nogmaals.
Uw reactie is opgeslagen. Zodra deze is goedgekeurd krijgt u hiervan bericht.

Dit product is te koop voor:


249
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme sloten
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.