Onze sponsor:

Aeotec Wallmote Quad

Installatie via de ZipaTile/ZipaBox:

Het toevoegen aan de Zipatile kun je doen door de achterkant (wandplaat) van de Wallmote te verwijderen. Hierdoor zal hij van stroom voorzien worden en in het toevoegen modus gezet worden. Hierna log in je op de Zipatile en ga je naar je apparaten. Klik vervolgens op "add new device" en hierna op Z-wave. De Wallmote zal eerste verwijderd worden de LED zal groen gaan knipperen. Hierna druk je het knopje van de remote in om hem toe te voegen. Hij zal nogmaals gaan knipperen.

Ik zie hem nergens tussen mijn apparaten verschijnen, maar dit klopt dat komt omdat je hem niet kan bedienen vanaf de Zipatile. Je kunt hem namelijk alleen maar gebruiken in een regel. In de rule creator zie ik hem dus wel en daar krijg ik de volgende opties te zien: vasthouden, indrukken, indrukken en loslaten en dit voor alle 4 de knoppen. Het swipen werkt dus niet in de Zipatile.

Installatie schermen:

Configuratie:

Er zijn geen configuratiemogelijkheden aanwezig in de Zipatile. Deze zul je zelf via de parameters moeten invoeren. Later hier meer over.

Rule creator opties:

Bijna alle mogelijkheden zijn aanwezig behalve de swipe functie.

Voorbeeld rule:

Ik wil graag bij het indrukken van knop 1 dat de lampen in de woonkamer aan gaan (een scene).

Dit product is te koop voor:


€ 75
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.