Onze sponsor:

Aeotec Wallmote Quad

Installatie via de Vera (Plus/Edge):

Zoals gebruikelijk testen wij deze Wallmote ook op de Vera Plus. De eerste stap is dat je de cover aan de achterkant verwijderd. Vervolgens log ik in bij de Vera en ga naar mijn apparaten en zoek daar de Wallmote op. Hij werd zomaar ineens gevonden. Dit is best bijzonder want dit is niet vaak het geval bij de Vera. Er wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen. Bij mij werd hij direct toegevoegd en ik hoefde geen extra handelingen uit te voeren. Hij bevestigt trouwens dat het toevoegen is gelukt doordat de afstandsbediening groen oplicht. Mocht dit trouwens niet lukken, dan kun je 1 keer op het knopje aan de achterkant drukken om het toevoegen te starten.

Om hem aan te sturen krijg ik de volgende opties toe mijn beschikking: 1x indrukken en vasthouden. Ik mis dus de swipe mogelijkheid.

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:

Voorbeeld scene:

Als voorbeeld wil ik bij het indrukken van knop 1 dat er een lamp wordt aangezet.

Dit product is te koop voor:


€ 75
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.