Onze sponsor:

Aeotec Wallmote Quad

Installatie via de Fibaro Home Center 2:

Meestal zijn de HC2 en Aeotec wel goede vriendjes, dus het toevoegen van deze remote moet wel lukken. Je haalt eerst de cover van de achterkant af. Hierdoor zal hij van stroom voorzien worden en zal hij in het toevoegen modus gezet worden. Hierna log in je op de HC2 en ga je naar je apparaten en druk je op "add". De remote werd toegevoegd en ik zie een bevestiging doordat de LED van de Wallmote oplicht. Mocht dit trouwens niet lukken, dan kun je 1 keer op het knopje aan de achterkant drukken om het toevoegen te starten.

Bij mijn dashboard zie ik 5 apparaten verschijnen en nog belangrijker: ik kan een scene maken met de knoppen. Helaas worden alleen maar 1x drukken en vasthouden ondersteund. Ik zie ook geen configuratie mogelijkheden. Deze moet ik dus zelf invoeren via de parameters (zie verder op in de artikel).

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:

Scene:

Ik maak een scene via de magic scenes. Hierbij wil ik, door 1x te klikken op de eerste knop, dat een lamp aan gaat.

Dit product is te koop voor:


€ 75
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.