Onze sponsor:

Review:

20 november 2019 | Niels Laan | Aeotec, Bewegingsensoren

Aeotec Multisensor 6

Home Center 2

De volgende controller is de Fibaro Home Center 2. De eerste stap is om te bepalen of je deze sensor met een batterij gaat gebruiken of via USB. Met de batterij optie verwijder je eerst het klepje aan de achterkant en het lipje bij de batterij. Als je USB gaat gebruiken dan verwijder je de batterij en zorg je dat de USB kabel wordt aangesloten en dat deze voorzien wordt van een voeding. In beide gevallen zal het LEDje aan de voorkant van kleur gaan veranderen.

Hierna log in je op de HC2 en ga je naar je apparaten. Vervolgens klik je op "add device" en drukje 1x op het knopje aan de achterkant van de sensor. Het LEDje aan de voorkant zal groen gaan knipperen en vervolgens geel om aan te geven dat het toevoegen is gestart.

Hij werd succesvol toegevoegd en zie bij mijn apparaten een bewegingssensor, lux meter, temperatuurmeter en UV meter. Helemaal compleet dus.

Installatie schermen:

Dashboard:

Scene opties:

Als je een scene gaat maken krijg je o.a. de onderstaande opties tot je beschikking.

Voorbeeld scene:

Als er beweging is en de lichtmeter is lager dan 5 lux dan moet je lamp in de hal aanzetten.

Dit product is te koop voor:


€ 70
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Bewegingsensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.