Onze sponsor:

Review:

07 februari 2017 | Niels Laan | Aeotec, Slimme lampen

Aeon Labs Smart Bulb

Installatie op de Homey:

Het toevoegen van de LED bulb gaat door in te loggen op de Homey en naar apparaten toe te gaan. Vervolgens druk je op de plus en zoek je op Aeotec. Vervolgens installeer je de plug-in (als deze nog niet geïnstalleerd is) en selecteer je de Bulb.

Hierna is het een kwestie van de lamp voorzien van stroom en hem 5x achter elkaar aan en uit te zetten. De lamp zal gaan knipperen om aan te geven dat hij toegevoegd wordt. Hij zal vol gaan branden indien het gelukt is.

Als het toevoegen succesvol is, zal hij verschijnen bij je apparaten. Je krijgt de mogelijkheid om de kleur te wijzigen (RGB), de kleurintensiteit en je kunt ook alleen de witte LED aanzetten en deze warmer of kouder maken. Het selecteren van de kleur gaat wat moeizaam omdat er alleen maar een slider beschikbaar is. In andere systemen krijg je in 1 overzicht een kleurenpalet te zien. Het leuke bij de flow editor (hier kun je regels maken) is dat je simpel meerdere kleuren in elkaar kan laten overvloeien, een regenboog kan maken of willekeurige kleuren kan laten tonen.

Installatie schermen:

Apparaten:

Dit product is te koop voor:


60
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.