Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Review:
09 oktober 2021

Frient Smart Plug Mini

Een review van de Frient Smart Plug Mini met de Homey.

Lees verder
Nieuw
Review:
Niels Laan | 13 januari 2021

Ikea TRÅDFRI - Draadloos plug-in stopcontact

Ikea komt met steeds meer slimme producten op de markt. Vorige week heb ik bij Ikea de "Draadloos plug-in stopcontact" gehaald. We gaan hem voorzien van een review.

Lees verder
Nieuw
Review:
Niels Laan | 18 november 2020

INNR Smart Plug - SP-220

We bekijken deze Zigbee tussen stekker van INNR.

Lees verder
Review
Mark | 15 april 2020

Power plug Wifi - Neo CoolCam

Neo CoolCam is geen nieuwe speler meer op de domotica markt. Ze maken diverse domotica spullen en ook een power plug over wifi. Wij gaan deze testen met de Smart Life App en we gaan er ook een andere firmware op zetten.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 18 mei 2019

Osram smart + Plug

Alweer een tijdje geleden is Osram (bekend van de verlichting) gestart met domotica producten. Deze waren met name gericht op verlichting, maar ze zijn nu ook met andere producten gekomen. Zoals de Osram Plug welke wij binnen hebben hebben gekregen. We gaan deze natuurlijk weer voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 17 juli 2018

HANK Smart Plug - HAN-HKZW-SO05

Het regent HANK producten de laatste paar weken. Vandaag is de Power Plug aan de beurt.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 februari 2018

Zipato Smart Energy Plug in Switch

Weer eens een nieuwe product van Zipato: de Smart Energy plug in Switch. Ja, een hele mond vol. We kijken of hij zijn naam eer aan doet.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 02 december 2017

NODon Micro Smart Plug

Deze NODon smart plug had ik al een tijd liggen maar was er nog niet aan toe gekomen om er een review van te maken. Vandaag wordt het tijd dat we dit wel gaan doen. Dit product is een Z-Wave Plus tussenstekker.
Lees verder voor een uitgebreide review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 13 april 2017

Fibaro Wallplug - Z-Wave Plus

Al een tijdje op de markt, maar nu uitgebracht met de Z-Wave plus protocol. Een van de meest verkochte Z-wave tussen stekkers: De Fibaro Wall Plug. We gaan kijken wat er verbeterd is en of hij net zo goed werkt als de oude versie.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 03 januari 2017

Power plug - Neo CoolCam

Neo CoolCam is een nieuwe speler op de domotica markt. Dit bedrijf is gevestigd in China en maken sinds 2002 vooral ip-camera's. Sinds kort maken ze ook domotica spullen. Zo heeft men een nieuwe Z-Wave lijn geïntroduceerd. Vandaag maken we een review van de Power Plug.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 25 april 2016

Everspring AN 181-2 Mini Plug (met Vera Plus)

Everspring maakt al een tijdje Z-wave producten. Deze waren altijd vrij log en groot maar wel goedkoper t.o.v. de concurrentie. Dit heeft Everspring ook ingezien en ze hebben nu een zeer compacte tussenstekker ontwikkeld. Wij zullen hem testen met de nieuwe Vera Plus.


Lees verder of hij net zo goed is als de concurrenten.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 13 maart 2016

Aeon Labs - Smart Dimmer 6

De Aeon Labs - Smart dimmer 6 is een tussenstekker welke je tussen je stopcontact en lamp kunt plaatsen. Uniek aan deze tussenstekker is dat hij de mogelijkheid biedt om je licht te dimmen.

Lees verder
Niels Laan | 07 december 2014

Review: Fibaro Wall Plug

Al een tijdje op de markt, maar nog steeds een mooie compacte tussenstekker. Andere fabrikanten hebben dit nog niet kunnen evenaren.

Lees verder
Niels Laan | 15 november 2014

Review: Aeon labs - Smart Switch (GEN5)

Aeon Labs heeft een compacte tussenstekker uitgebracht waarmee je apparaten aan/uit kunt zetten. Tevens kun je het energieverbruik (Watt/KWH) bijhouden. De stekker is zo gemaakt dat er 2 naast elkaar in het stopcontact kunnen.
 
Lees snel verder over deze stekker...
Lees verder
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.