Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Niels Laan | 10 mei 2015

Review: Zipato Wall Tablet

De Wall Tablet van Zipato is een 7" tablet die bijna dezelfde functionaliteit heeft als de Zipabox. Je koopt dus eigenlijk een Zipabox met tablet erbij. 

Lees verder of dit daadwerkelijk ook het geval is....
Lees verder
Niels Laan | 05 mei 2015

Review: Zipato - MultiSensor Trio

Al een tijd in gebruik de Zipato - Multisensor - Trio, hoogste tijd voor een review. 
Het is een raam/deur-, licht- en temperatuursensor in één. Dit product is een re-branded Philio tech sensor met een Zipato sausje erover heen. 
Lees verder
Niels Laan | 31 maart 2015

Fibaro Smoke Detector FGSS-001 Versus FGBD-002

Vorige week heb ik de nieuwe rookmelder van Fibaro: de FGBD-002 binnen gekregen.
Deze rookmelder heeft t.o.v. de oude versie een EN 14604 certificering gekregen. Dit is een keurmerk voor rookmelders. Deze EN 14604 certificering houdt in dat de rookmelder voldoet aan kwaliteitseisen ten aanzien van productinformatie, het juiste functioneren, onderhoud, duurzaamheid en milieuaspecten.


Sommige verzekeraars eisen dat rookmelders met deze certificering geïnstalleerd zijn om aan de verzekeringsvoorwaarden te voldoen. Met name in Frankrijk geldt dit, in Nederland ben ik dit nog niet tegen gekomen.

Lees verder
Niels Laan | 30 maart 2015

Review: Zipato - 3G USB Stick

Met de 3G USB stick van Zipato kun je ervoor zorgen dat je Zipabox toch online blijft, bij het uitvallen van je vaste internet aansluiting. Hij maakt namelijk verbinding via het mobiele 3G netwerk. De stick kun je in de Backup Module of Security module van Zipato prikken.
De Zipabox ziet zelf welke verbinding hij moet gebruiken bij het wegvallen van het internet. Je hoeft zelf dus niks regelen.
Lees verder
Niels Laan | 25 maart 2015

Review: Aeon Labs - Key Fob (GEN5)

De KeyFob is een kleine z-wave afstandsbediening. Je kunt er gemakkelijk scenes mee opstarten om bv je garagedeur te openen of een lamp aan/uit te zetten. 

Lees verder
Niels Laan | 19 maart 2015

Review: ZipaMini

Eindelijk een nieuwe controller van Zipato: de ZipaMini. 


Zoals de naam al doet vermoeden is dit de mini versie van de Zipabox. Dit is deels waar. Het is eigenlijk een z-wave controller en een Android Tablet in één.
Lees verder
Niels Laan | 15 maart 2015

Review: Zipato Backup Module

Vorige week de Zipato - Backup Module voor de Zipabox binnen gekregen. Deze uitbreidingsmodule kun je in de poort van je Zipabox plaatsen. Met deze module kun je de werking van de Zipabox veiligstellen bij eventuele stroom- en/of internet storingen.

Lees verder
Niels Laan | 10 maart 2015

Review: Aeon Labs - Heavy Duty Smart Switch (GEN5)

Eindelijk een schakelaar voor het echte zware werk de: Aeon Labs - Heavy Duty Smart Switch (GEN5). Deze schakelaar kun je gebruiken om bijvoorbeeld je wasmachine aan en uit te zetten. Hij kan dus worden aangesloten op apparaten welke wat meer stroom vragen. De schakelaar is overigens niet bedoeld als vervanging van de "stop/zekering" in je meterkast.

Lees verder
Niels Laan | 07 maart 2015

Review: Fibaro Dimmer - FGD-211

De Fibaro Dimmer - FGS-211 is al een tijd beschikbaar, maar kan nog best aardig meekomen met de nieuwelingen. Aan deze module kan je een lamp aansluiten en deze dimmen met een wandschakelaar of natuurlijk via de APP.

Lees verder
Niels Laan | 02 maart 2015

Review: Invited Smart Lock

Via twitter zag ik een uitnodiging van Invited om de Smart Lock te testen. Ik wilde altijd al een slim slot testen dus heb meteen gereageerd en een paar dagen later kwam de postbode het slot al brengen.

Lees verder
Niels Laan | 25 februari 2015

Review: Aeon Labs - Recessed Door Sensor (GEN5)

Al een tijdje geleden heb ik de Recessed Door Sensor van Aeon Labs binnen gekregen. Helaas was er geen support voor de Zipabox. Maar sinds 2 weken wel en werkt hij goed, dus kan ik mijn review afmaken.

Lees verder
Niels Laan | 15 februari 2015

Review: Nest - Protect - v1

Vorige week heb ik een interessant product binnen gekregen: de Nest - Protect. De protect is een slimme rook- en koolmonoxide-melder welke via WIFI werkt.

Lees snel verder naar alle mogelijkheden...
Lees verder
Niels Laan | 09 februari 2015

Review: Zipato - Power Module

Een aantal maanden geleden heb ik de power module van Zipato binnen gekregen. Helaas werkte hij niet naar behoren door een productiefout en daardoor kon ik geen volledige review maken.

Lees verder
Niels Laan | 08 februari 2015

Review: Fibaro - FGS211

De Fibaro FGS211 is misschien wel de eerste enkelvoudige inbouwschakelmodule. Met deze module kun je bv een lamp aan/uitzetten via je APP en/of wandschakelaar.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 28 januari 2015

Zipabox

De Zipato controller word gemaakt door Tri Plus Grupa, gevestigd in Kroatië. In 2010 zijn ze begonnen met domotica. De Zipabox is sinds 2013 leverbaar in Nederland.

Lees verder
25 januari 2015

Zipato - Guide Alarm

Zipato heeft een zeer mooi alarmsysteem in elkaar gezet. Het geheel spreekt redelijk voor zich, maar sommige zaken behoeven wat uitleg.
Daarom onderstaand een detailleerde uitleg van de diverse mogelijkheden...
Lees verder
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.