Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Review:
Niels Laan | 10 januari 2016

DiO WI-FI IP cam

Het merk DiO streeft er naar om een totaal domotica pakket te leveren. Zo heeft men ook een ip-camera uitgebracht om dit compleet te maken. Naast dat je met deze camera kunt zien wat er in je huis gebeurd, zijn er ook nog wat extra slimme zaken ingebouwd.

Lees verder
Niels Laan | 16 december 2015

Review: KlikAanKlikUit - Bewegingsmelder

Via HomeWizard heb ik de bewegingssensor van KaKu (KlikAanKlikUit) binnen gekregen. Dit is een draadloze bewegingssensor en je raadt het al: je kunt er beweging mee detecteren. 

Lees verder
Review:
Niels Laan | 12 december 2015

Qubino Flush Dimmer (Z-Wave Plus)

Qubino, een nieuwe speler op de z-wave markt, heeft een concurrent voor de Fibaro dimmer uitgebracht. Dit is mooi want de Fibaro variant heeft nogal problemen met LED verlichting. Met de Qubino dimmer zou dit opgelost moeten zijn.

Lees verder
Niels Laan | 06 december 2015

Review: HomeWizard - Magneetschakelaar

Via HomeWizard heb ik de HE852-HW magneetschakelaar te beoordelen gekregen. Dit is een deur- en raamsensor waarmee je kunt detecteren of deze open/dicht is. Handig als je bijvoorbeeld wilt dat een lamp aangaat bij het openen van een deur.

Lees verder
Niels Laan | 14 november 2015

Review: Popp Outdoor Siren (ism Zipabox)

Eindelijk een Z-Wave sirene welke je buiten kunt gebruiken. Deze was tot op heden nog niet verkrijgbaar.

Lees verder
Niels Laan | 11 november 2015

Review: DiO - Verlichting pack

Het regent nieuwe controllers afgelopen weken. Goed om te zien dat er steeds meer spelers op de markt komen. Vorige week heb ik de lighting pack van DiO binnen gekregen. Dit is een nieuwe product range welke ontwikkeld word door Chacon een bekende fabrikant.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 12 oktober 2015

NodOn Soft Remote

Vandaag hebben we weer eens iets anders dan anders binnen gekregen: de Soft remote van NodOn. Dit is een afstandsbediening waarmee je gemakkelijk verschillende scenes kan opstarten.

Lees verder
Niels Laan | 18 september 2015

Review: Nest Protect v2

Nest heeft van hun rookmelder een vernieuwde versie uitgebracht: de Nest Protect versie 2. Ik zal de mogelijkheden van deze melder laten zien en meteen ingaan op de veranderingen tov de oude versie.

Lees verder
Niels Laan | 31 augustus 2015

Review: Nest Cam

Nest is bezig haar productenlijn verder uit te breiden met nieuwe producten. Zo is er enige tijd geleden de Nest Cam uitgekomen. Dit is, net zoals andere producten van Nest, een slim product. Het is dus niet zomaar weer een 13 in een dozijn camera.
Of deze camera echt uniek is? Lees snel verder:
Lees verder
Niels Laan | 25 augustus 2015

Review: Zipato MultiSensor Quad

De Multisensor Quad van Zipato heb ik al een tijdje in huis, maar er nog geen review van gemaakt. 
Deze sensor wordt gemaakt door Philio, Zipato heeft er alleen een eigen merkje opgeplakt.
Lees verder
Niels Laan | 23 augustus 2015

Review: Vera Edge

Twee weken geleden heb ik de Vera Edge van Vera Control binnen gekregen. Dit is de nieuwe controller van Vera welke z-wave plus ondersteund en gebruik maakt van de nieuwe 7.0 User Interface (UI).
Ik ben zeer benieuwd naar de mogelijkheden van deze controller. Het is nogal een lang verhaal: dus ga er even voor zitten.

Lees verder
Niels Laan | 19 augustus 2015

Aeon Labs Siren versus Zipato Siren

Deze 2 sirenes doen beide hetzelfde: een hard geluid geven. Maar toch zijn er wel verschillen. 

Lees verder
Niels Laan | 16 augustus 2015

Review: Zipato Indoor Siren

Zipato heeft op basis van Philio sirene een z-wave sirene uitgebracht, die een flinke bak herrie kan geven. Deze sirene is een mooie aanvulling op je alarmsysteem. Hij heeft de mogelijkheid om 6 tonen te produceren. 

Lees verder
Niels Laan | 11 augustus 2015

Review: Zipato 433Mhz module

Zipato heeft verschillende modules om de Zipabox uit te breiden. Zo is er een power module, om je stroomverbruik te meten. Een backup module, mocht je stroom en internet uitvallen.. Er is ook een 433Mhz module om KaKu/Chacon/Blyss/433Mhz modules te kunnen gebruiken.

Lees verder
Niels Laan | 16 juni 2015

Review: Fibaro - Smoke dectector -FGSD-002

Fibaro heeft een vernieuwde rookmelder uitgebracht. Deze melder detecteert naast rook, ook de temperatuur van de ruimte. Deze temperatuurmeting kun je bv gebruiken om je verwarming mee te regelen.

De rookmelder werkt via Z-wave maar ook via Z-wave Plus, maar hij kan ook zelfstandig en zonder controller werken. Je hebt dan uiteraard niet de koppeling met je systeem, om bv meldingen te ontvangen.

Lees verder
Niels Laan | 08 juni 2015

Review: NetIChome controller

De NETIChome controller word mede door GOAP geproduceerd. Dit bedrijf specialiseert zich in hoogwaardige domotica oplossingen voor o.a. hotel, boten en luxe huizen. Het heeft onder het merk NETIC een nieuwe controller uitgebracht; de NETIChome. Deze controller is gebaseerd op het MiOS platform welke ook door VERA gebruikt word. Dit zou een mooie basis kunnen zijn voor een controller. Lees verder om te zien of dit echt zo is.

Lees verder
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.